Connexion
Synergie
Communauté

Welkom bij EEBIC!

Al meer dan drie decennia ondersteunen wij ondernemers in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.
Onze geschiedenis
Onze geschiedenis
EEBIC werd in 1992 opgericht door een initiatief van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Citydev.brussels en de ULB. Onze oorspronkelijke missie was het identificeren en bevorderen van de ontwikkeling van jonge bedrijven met hoog potentieel. In de loop der jaren heeft onze incubator een ecosysteem gecreëerd om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van ondernemers op het gebied van begeleiding en financiering.
Onze missie
Onze missie
Het vergemakkelijken van de ontwikkeling van startups door hen een verrijkend ecosysteem en op maat gemaakte adviezen te bieden. We begrijpen dat elke startup uniek is en onze aanpak is afgestemd om aan je diverse behoeften te voldoen.
Waarom ons vertrouwen ?
Waarom ons vertrouwen ?
Wij streven ernaar de belangrijkste incubator van West-Brussel te worden, door een verenigde en robuuste gemeenschap van startups te smeden die bestemd zijn om de successen van morgen te worden.

Waarom ons vertrouwen ?

+30
jaar ervaring
+300
in het totaal gehuisveste startups
2500 m²
kantoorruimte
40%
vrouwelijke gemeenschap
50/50
gelijke vertegenwoordiging van Franstalige en Nederlandstalige startups

Onze partners zijn ook de jouwe

In de loop der jaren hebben we sterke relaties opgebouwd met veel actoren in het Brusselse en Belgische ecosysteem. Door lid te worden van EEBIC, krijg je ook toegang tot dit uitgebreide netwerk !

Contacteer ons
Partners
Incubators.brussels

een synergie tussen de publieke incubators van Brussel

incubator.brussels

 

Incubators.brussels is het netwerk van publieke incubators verspreid over de vier hoeken van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Elke incubator is gespecialiseerd een specifiek gebied. Door lid te worden van een van de vier incubators, word je ook lid van een dynamische en betrokken ondernemersgemeenschap, met toegang tot uitgebreide middelen via het netwerk die je kans op succes vergroten.

Incubators
Greenbizz_brussels_partenaire_EEBIC Icab_partenaire_EEBIC
Greenbizz BLSI ICAB

De publieke incubators zijn ontstaan om volledige ondersteuning te bieden aan spin-offs en startups, en alle aspecten van bedrijfsbeheer aan te pakken, inclusief technologische validatie voor sommige, het zoeken naar kapitaal, subsidies en financiering.

Ontdek onze partners en de andere leden van Incubators.brussels:

Kernservices

Waarom bij ons aansluiten ?

Naast onze begeleiding bieden wij u werkruimtes aan tegen voordelige tarieven !
Conacteer ons
'01
EEBIC logo

Excelerate coachingprogramma

Profiteer van gepersonaliseerde en gestructureerde coaching gedurende 7 maanden, inclusief 30 uur individuele coaching en 12 uur groepssessies, aangepast om je doelen te bereiken. Gratis voor bewoners.
'02
EEBIC logo

Toegang tot ons netwerk van Brusselse partners

Profiteer van bevoorrechte toegang tot ons netwerk van partners, inclusief coachingsmogelijkheden, financiering, validatie van businessplannen, en andere essentiële middelen voor je groei.
'03
EEBIC logo

Flexibele werkruimtes

Kies voor een aanpasbare werkruimte, met opties variërend van privékantoren tot co-workingoplossingen, allemaal uitgerust om productiviteit en creativiteit te bevorderen.
'04
EEBIC logo

Professionele vergaderzalen

Reserveer uitgeruste vergaderzalen voor elk type evenement, van kleine vergaderingen tot grote seminars, tegen concurrerende prijzen.
'05
EEBIC logo

Word een voorbeeldige startup

Laat ons je begeleiden om je startup af te stemmen op de Shifting Economy, om zo te voldoen aan de huidige milieuven sociale uitdagingen en tegelijkertijd te profiteren van financiële voordelen.
'06
EEBIC logo

Toewijding aan duurzaamheid

Onze ecologische initiatieven omvatten een passief gebouw met zonnepanelen en een "Eco-Entreprise" certificering, waarmee je duurzaamheid in je bedrijfsstrategie kunt integreren.
Ons team

Wij zijn er om je te helpen

Met een diverse reeks expertises en een gedeelde passie voor innovatie, werken we hard om de groei en het succes van elke startup in onze gemeenschap te ondersteunen.
Cécile Broekhoven

Cécile Broekhoven

Business Operations Manager

Chérine Attig

Chérine Attig

Office Manager

Chérine Attig Chérine Attig Chérine Attig