Begeleiding
Croissance
Ecosysteem

Laat ons u ondersteunen in uw ondernemersavontuur

Bij EEBIC zijn we ons volledig bewust van de vele uitdagingen die gepaard gaan met het starten en ontwikkelen van een startup. Daarom bieden we ondersteuning en advies aan ondernemers die hun innovatieve projecten of ideeën in succes willen omzetten. Als incubator van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest bieden we begeleiding op verschillende sleutelgebieden, zodat je toegang hebt tot de nodige middelen, kennis en netwerken om te slagen.

Waarom ons vertrouwen?

+30
jaar ervaring
+300
in het totaal gehuisveste startups
2500 m²
kantoorruimte
40%
vrouwelijke gemeenschap
50/50
gelijke vertegenwoordiging van Franstalige en Nederlandstalige startups
Support

Hoe kunnen we je helpen ?

Persoonlijke coaching Excelerate-programma

Excelerate-programma

Profiteer van 360° coaching op maat van je startup via Excelerate, ons toonaangevende coachingprogramma ontwikkeld in samenwerking met de drie andere incubators van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Ontworpen om in te spelen op de unieke uitdagingen van je project, biedt Excelerate zowel groepssessies als individuele coaching, aangepast aan je behoeften.

Duur en formaat

Neem deel aan een gestructureerd programma van 7 maanden, inclusief 30 uur individuele coaching en 12 uur groepssessies, geleid door experts uit de sector.

Aanpak

Profiteer van een iteratieve en lean coachingmethodologie die concrete vooruitgang garandeert.

Kosten

Gratis voor al onze bewoners.

Excelerate_logo_coaching_EEBIC
Meer informatie

Snelle toegang tot het Brusselse ecosysteem

Onze bevoorrechte banden met sleutelspelers in het Brusselse ondernemersecosysteem kunnen een onmisbare bron van steun en expertise zijn voor de groei van uw project. Als residentiële startup garanderen wij u directe en snelle toegang tot deze partners, die u nieuwe kansen, middelen en samenwerkingen kunnen bieden, waardoor uw kansen op succes worden gemaximaliseerd.

Internationale coaching en ontwikkeling

Profiteer van begeleiding om uw bedrijf in Brussel te ontwikkelen, uw netwerk uit te breiden of uw goederen en diensten te exporteren.

Kapitaal en financiering

Ben je op zoek naar fondsen? Krijg bevoorrechte toegang tot financiële partners zoals Finance&invest.brussels en andere investeringsfondsen om je groei te stimuleren.

Innovatieondersteuning

Ontdek hoe onze partners u kunnen helpen bij het ontwikkelen van uw innovatieve oplossingen voor de toekomst van de regio, en zo bijdragen aan het welzijn en de welvaart van de Brusselaars.

logo-hub-brussels logo innoviris finance-brussels-logo-green be brussels logo hub.info Copie de logo 0
Profiteer van netwerkmogelijkheden

Maak van je startup een voorbeeldbedrijf

In een context waarin Brussel streeft naar koolstofneutraliteit tegen 2050 en zich inzet voor economische relokalisatie, de creatie van kwaliteitsbanen en de vermindering van ongelijkheden, blijven de uitdagingen groot. Om deze problemen aan te pakken, heeft de regio het “Shifting Economy” plan ontwikkeld, een strategie voor een ecologische, circulaire en inclusieve economische transformatie. Als reactie op deze grote uitdagingen heeft de regio beloningen ingesteld voor zogenaamd “voorbeeldige” startups, zoals huurverlagingen. Bij EEBIC helpen wij u om een “voorbeeldige” startup te worden en te profiteren van de verschillende steunmaatregelen.

shifting-economy-fr-FR
Meer informatie over de Shifting Economy

Verbeter je milieu-impact

Onlangs onderscheiden met het drie-sterrenlabel “Eco-Entreprise”, is onze incubator erkend voor zijn inzet om de milieu-impact van zijn activiteiten te verminderen. Wij bieden aan om je te begeleiden bij het verkrijgen van dit label, waarmee je inspanningen op sociaal en milieuvlak worden gewaardeerd. Bovendien kan certificering recht geven op verhoogde financiële ondersteuning.

Ecodynamique label
Ontdek het Eco-Entreprise label

Startups

Ontdek onze huidige en voormalige bewoners

Ontdek onze startups
Akaegis
BruPrev
Ditar
Look & Fin
Sinistra
Garrincha
Space ID
Sky Hero
Endo Tools Therapeutics
MySwingCloud
Elyos
CÎME Skincare
Abscint
Laborama
Belgiophar
bmdc
Think Pink
Seeder Fund
BlueCrux
“Wij werden aangetrokken door de EEBIC-incubator vanwege de gemakkelijke toegang en het volledige aanbod van diensten, waaronder een restaurant, een fitnessruimte, uitgeruste vergaderzalen en een efficiënte receptie.”
Company logo

Jean-Baptiste

Mede-oprichter van Space ID

“De deelname van Ditar aan het Excelerate-programma was voordelig. We hebben onze strategie geconsolideerd en een robuust ontwikkelingsplan gecreëerd. De individuele en collectieve coachingsessies van het programma, gegeven door ervaren coaches, mentoren en experts, boden ons onschatbare inzichten om de strategische en operationele uitdagingen waarmee we worden geconfronteerd, aan te pakken!”
Company logo

Alexandra

CEO van Ditar

“Dankzij het aanbod van kwalitatieve lokalen door EEBIC zijn onze dagelijkse werkzaamheden aanzienlijk vereenvoudigd. Bovendien stelt de strategische locatie van de incubator ons in staat om gemakkelijk toegang te krijgen tot Brussel, Wallonië en Vlaanderen, een belangrijk voordeel voor ons bedrijf dat ons kostbare tijd bespaart tijdens onze expertiseverplaatsingen. Ten slotte heeft het netwerk van EEBIC ons in contact gebracht met fondsen en potentiële investeerders voor onze financieringsprojecten.”
Company logo

Christophe

CEO van Sinistra

Vragen/antwoorden

Kun je het antwoord dat je nodig hebt niet vinden? Schrijf ons!

Contacteer ons

Wat is een incubator ?

Wat is het verschil tussen een incubator en een zakencentrum ?

Wat zijn de voordelen van het plaatsen van je startup in een incubator ?

Wat zijn de voorwaarden om door de EEBIC-incubator te worden ondersteund ?

Hoe kan ik profiteren van het Excelerate coachingprogramma ?

Wat zijn de voordelen van je introductie bij Brusselse partners ?

Wat is het Eco-Entreprise label ?

Wat is de Shifting Economy ?

Heb je vragen ?

Wij zijn hier om ze te beantwoorden.

Contacteer ons